Tjing Tjing

Tjing Tjing

Roos Rebergen en André Manuel hebben de afgelopen maanden tal van nieuwe nummers geschreven. Daarna zijn ze op zoek gegaan naar muzikanten zodat ze een spannende gelegenheidsformatie konden vormen. En gelet op de namen die ze gescoord hebben is dat zeker gelukt. Op bas, Pieter Van Buyten [Flip Kowlier,Sukilove], gitaar Sjoerd Bruil [Black Cassette, Sukilove, Dez Mona] en op drums, Tim van Oosten [Roosbeef, Het Zesde Metaal]. Dat gezelschap tezamen speelt onder de naam TJING TJING. Ze komen met veel nieuwe nummers maar ze zullen de klassiekers van André of Roos zeker niet schuwen.

Rond mei worden de nieuwe nummers verspreid via het net. Het maken van een tastbaar schijfje komt iets later.

Vanaf mei is TJING TJING beschikbaar voor de festivals. In december volgt er een clubtour. Spannend…..maar nu al genoeg redenen om dit spraakmakende, exclusieve gezelschap binnen te halen. Verwacht geen poëtisch geneuzel. Hard en mooi zal het worden en de gitaren zullen gieren.

Eerste twee concerten zijn op 12 en 14 april 2016 in De Kleine Komedie samen met Katinka Polderman

Ga hier naar meer info en kaartjes!

Tjing Tjing op Facebook

TJING TJING