06.08 Theater aan Zee: ROOSBEEF & DEZ MONA

06.08 Theater aan Zee: ROOSBEEF & DEZ MONA

Op 6 augustus spelen we een double bill met Dez Mona op Theater aan Zee in Oostende. Tijs Delbeke speelt ook met hen onder de naam Multi-instrumentalist! Spannend!

DEZ MONA

Drie jaar na hun laatste studioalbum ‘A Gentlemen’s Agreement’ is Dez Mona klaar voor een nieuw muzikaal hoofdstuk.Gregory Frateur en Nicolas Rombouts keren voor de plaat ‘ORIGIN’ terug naar de kern van hun muzikale bestaan. Daarbij vormen stem en contrabas debasis van de songs. De verdere uitwerking gebeurde met accordeon wiz Roel Van Camp(DAAU), drummer Steven Cassiers (Dans Dans), multi-instrumentalist Tijs Delbeke (Sir Yes Sir, Roosbeef en VYSOTSKY) en gitarist Sjoerd Bruil (Black Cassette).

De eerste single ‘Does it make you, Happy?’ komt begin juni uit, het album ligt deze zomer nog in de winkel. Tijdens TAZ#2008 namen ze de toen nog piepjonge Selah Sue onder hun vleugels in een indrukwekkende ode aan Nina Simone, deze zomer draait Dez Mona warm op TAZ en ze houden alvast een paar nieuwe nummers in petto!

Concert voor staand publiek.

tickets