In Februari 2015 verschijnt het derde album van ROOSBEEF!

In Februari 2015 verschijnt het derde album van ROOSBEEF!

Foto: Elisabeth van Nierop

Foto: Elisabeth van Nierop

ROOSBEEF is niet alleen de band van Roos Rebergen, maar net zo goed die van Tim van Oosten, Tijs Delbeke en Tom Pintens. Het album gaat KALF heten. Wie is het kalf? Misschien Roos Rebergen zelf wel, maar zeker is dat door het verschijnen van dit nieuwe album, de band vanaf februari 2015 weer aan een tournee begint langs de Nederlandse podia.

Roos Rebergen blijft ook op dit album gewoon doorgaan met het schrijven van prachtige Nederlandse teksten die zich onderscheiden van wat er verder op Nederlandstalig gebied gebeurt. Met veel plezier en toewijding heeft de band de afgelopen maanden in een studio te Antwerpen aan hun boreling gewerkt met lol, gedrevenheid en vakmanschap, maar ook met bloed, zweet en tranen.

Roos werk al enige tijd met twee bekende Belgische topmuzikanten, dat werpt haar vruchten af in het buurland en dat vinden we dan ook terug in de navolgende uitspraak uit de Belgische media: ”met haar unieke stem en prachtige teksten verovert ze hart na hart. Roos is zonder meer een van de wonderbaarlijkste zangeressen van het Nederlandstalige taalgebied en weet ons steeds te verrassen met bijzonder ontroerende performances.”

De wonderbaarlijke Rebergen, omringd door drie buitengewoon getalenteerde en eigenzinnige personages, zullen met KALF weer veel stof doen opwaaien in Nederland en België.

buffel-sm
De eerste single Kalf van het gelijknamige album zal uitkomen op 31 oktober 2014. Het album van Roosbeef verschijnt op vrijdag 13 februari 2015. Het album komt uit op Buffel Records.